zumba

Zumba

Obožuješ ples in bi želel/a svoj trening povezati z latino plesnimi koraki? Si želiš sproščenega treninga, ki združuje prijetno s koristnim? Naša zumba bo zate odlična izbira. Preko ritmične in zelo dinamične koreografije delamo na kondiciji in odličnem počutju. Stranski učinek pa je seveda kurjenje odvečnih kilogramov ter lepo in vitko telo.

Vpiši se na naše treninge vsak četrtek od 18.00 do 19.00 ter vadbo kombiniraj z BODY FIT treningi in se boš kmalu veselil/a svoje sanjske postave.

Body Fit vadba

Body Fit vadba je namenjena mladostnikom od 16. leta naprej ter odraslim. Če si v tej skupini in si želiš izgubiti nekaj kilogramov, povečati mišično maso, zmanjšati stres in se bolje počutiti v svoji koži, je FIT vadba prava izbira. Fit vadbo lahko kombiniraš z zumbo. Zumba je za vse, ki preprosto obožujejo ples, ter si istočasno želijo pokuriti maximalno količino kalorj z dinamično in ritmično vadbo. Koraki so preprosti, vadeči si jih kmalu zapomnijo.

O BODY FIT VADBI

Kako izgleda fit vadba?

  • Med treningi se aktivira celo telo in se večinoma izvaja z lastno težo.
  • Za povečanje intenzivnosti, se uporablja razne elastike, trakove, uteži in ostale pripomočke.
  • Intenzivnost vadbe se prilagodi posamezniku, predhodno znanje ni potrebno saj naš usposobljen trener Jernej, vse razloži in se prilagodi posamezniku.
  • Dobra motivacija celotne skupine in prijetno, podporno vzdušje je zagotovljeno!