Plesna šola kreart

MODERN za začetnike in nadaljevalce - Emili Bizjak

Kombinacije tehničnih elementov modern jazza in sodobne plesne tehnike usmerjene v dovršeni gib.
Plesna sola kreart

HIP HOP – Urban Tratnik

Moderna že dobro znana plesna zvrst.
Plesna šola v novi gorici, kreart

BREAK DANCE za začetnike in nadeljevalce – Nik Oblak

Ostali plesni programi:

  • PLESNE URICE ZA PREDŠOLSKE OTROKE – Metka Pregelj
  • FIT funkcionalna vadba z Jernejem
  • PLESNE URICE ZA ŠOLARJE – Nova Gorica, Solkan, Šempeter, Kanal, Deskle, Grgar, Čepovan, Miren, Bukovica

SPOZNAJTE NAŠE TRENERJE

URBAN TRATNIK

HIP HOP – URBAN TRATNIK

Urban Tratnik je svojo plesno pot začel že kot otrok. Pri 9 letih se je začel udeleževati IDO tekmovanj, kjer je dosegal odlične rezultate. Ko je dopolnil 18 let se je začel uveljavljati kot profesionalni plesalec. Od takrat naprej je svojo kariero gradil s številnimi nastopi doma, kot tudi v tujini, na velikih in malih odrih, v sodelovanju s številnimi priznanimi umetniki, kot so Severina, Maya Berovič, Rasta, Jelena Karleuša, Perpetuum Jezzile, Major Lazer, Lea Sirk, Raiven, Klemen Slakonja, Regina itd.

Svoje znanje je še dodatno nadgradil z izobraževanjem v Londonu, kjer je živel in se udeleževal avdicij in obiskoval svetovno priznane plesne ustanove. S tem je bil v neposrednem stiku s trenutnimi trendi v industriji.

Z zgoraj omenjenimi izkušnjami, pri svojem učenju ponuja širok spekter stilov in tehnik, poleg koreografij, pa da posebno pozornost tudi psihični pripravljenosti plesalcev ter razvoju osebne kreative in stila posameznika.

Z svojimi treningi želi doseči varno ter spoštljivo okolje, kjer se vsak plesalec lahko izobražuje, izraža, odkriva svojo kreativo in deli svojo interpretacijo plesa z ostalimi člani.

EMILI BIZJAK

MODERN JAZZ – EMILI BIZJAK

Emili se s plesom ukvarja že od malih nog. Po končani Umetniški gimnaziji za sodobni ples v Ljubljani, je svoje plesno znanje nadgrajevala v Španiji, kjer je 2018 diplomirala na plesni akademiji Institute of the Arts Barcelona.

Na treningih bomo kombinacije tehničnih elementov modern jazza, sodobne plesne tehnike in baleta skozi različne elemente in koreografije usmerjali v dovršenost gibov.

NIK OBLAK

BREAK DANCE – NIK OBLAK

Odličen plesalec in trener Nik Oblak poučuje break dance tako začetnike kot nadaljevalno skupino. Lahko se pohvali s številnimi zmagami na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih tako doma, kot v tujini. 2019 se je s skupino predstavil tudi na Slovenija ima talent.

JERNEJ MARKIČ

FIT – JERNEJ MARKIČ

FIT vadba je namenjena mladostnikom od 16. leta naprej ter odraslim. Če si v tej skupini in si želiš izgubiti nekaj kilogramov, povečati mišično maso, zmanjšati stres in se bolje počutiti v svoji koži, je FIT vadba prava izbira. Med treningi se aktivira celo telo in se večinoma izvaja z lastno težo. Za povečanje intenzivnosti, se uporablja razne elastike, trakove, uteži in ostale pripomočke. Naš trener Jernej poskrbi za dobro motivacijo celotne skupine in prijetno, podporno vzdušje.