Plesna šola kreart

MODERN za začetnike in nadaljevalce - Emili Bizjak

Kombinacije tehničnih elementov modern jazza in sodobne plesne tehnike usmerjene v dovršeni gib.
Plesna sola kreart

HIP HOP – Urban Tratnik

Moderna že dobro znana plesna zvrst.
Plesna šola v novi gorici, kreart

BREAK DANCE za začetnike in nadeljevalce – SANDI GABRIJELČIČ

Ostali plesni programi:

  • VRTEC PLEŠE – Nova Gorica, Grgar, Čepovan, Miren
  • PLESNE URICE ZA ŠOLARJE – Nova Gorica, Solkan, Šempeter, Kanal, Deskle, Grgar, Čepovan, Miren, Bukovica
  • FIT FUNKCIONALNA VADBA – Kristina Fabijan

SPOZNAJTE NAŠE TRENERJE

URBAN TRATNIK

HIP HOP – URBAN TRATNIK

Urban Tratnik je svojo plesno pot začel že kot otrok. Pri 9 letih se je začel udeleževati IDO tekmovanj, kjer je dosegal odlične rezultate. Ko je dopolnil 18 let se je začel uveljavljati kot profesionalni plesalec. Od takrat naprej je svojo kariero gradil s številnimi nastopi doma, kot tudi v tujini, na velikih in malih odrih, v sodelovanju s številnimi priznanimi umetniki, kot so Severina, Maya Berovič, Rasta, Jelena Karleuša, Perpetuum Jezzile, Major Lazer, Lea Sirk, Raiven, Klemen Slakonja, Regina itd.

Svoje znanje je še dodatno nadgradil z izobraževanjem v Londonu, kjer je živel in se udeleževal avdicij in obiskoval svetovno priznane plesne ustanove. S tem je bil v neposrednem stiku s trenutnimi trendi v industriji.

Z zgoraj omenjenimi izkušnjami, pri svojem učenju ponuja širok spekter stilov in tehnik, poleg koreografij, pa da posebno pozornost tudi psihični pripravljenosti plesalcev ter razvoju osebne kreative in stila posameznika.

Z svojimi treningi želi doseči varno ter spoštljivo okolje, kjer se vsak plesalec lahko izobražuje, izraža, odkriva svojo kreativo in deli svojo interpretacijo plesa z ostalimi člani.

EMILI BIZJAK

MODERN JAZZ – EMILI BIZJAK

Emili se s plesom ukvarja že od malih nog. Po končani Umetniški gimnaziji za sodobni ples v Ljubljani, je svoje plesno znanje nadgrajevala v Španiji, kjer je 2018 diplomirala na plesni akademiji Institute of the Arts Barcelona.

Na treningih bomo kombinacije tehničnih elementov modern jazza, sodobne plesne tehnike in baleta skozi različne elemente in koreografije usmerjali v dovršenost gibov.

SANDI GABRIJELČIČ(1)

BREAK DANCE – SANDI GABRIJELČIČ

Sandi Gabrijelčič, večkratni državni, evropski in svetovni prvak v skupinski break dance kategoriji tako doma kot v tujini. Spomnete se ga lahko tudi iz šova Slovenija ima talent, kjer je nastopil s skupino Unity Crew. Ples je njegova strast že 15 let in z veseljem znanje predaja mlajšim generacijam. Pridružite se mu lahko tako break dance začetniki kot nadaljevalci.

KRISTINA FABIJAN

FIT – KRISTINA FABIJAN

FIT vadba je namenjena mladostnikom od 16. leta naprej ter odraslim. Če si v tej skupini in si želiš izgubiti nekaj kilogramov, povečati mišično maso, zmanjšati stres in se bolje počutiti v svoji koži, je FIT vadba prava izbira. Med treningi se aktivira celo telo in se večinoma izvaja z lastno težo. Za povečanje intenzivnosti, se uporablja razne elastike, trakove, uteži in ostale pripomočke. Naša trenerka Kristina poskrbi za dobro motivacijo celotne skupine in prijetno, podporno vzdušje.

MOJCA TERLIKAR

MOJCA TERLIKAR – predšolčki in šolarji

Mojca se s plesom ukvarja tako rekoč že celo življenje. Pri 3 letih je začela s plesnimi uricami baleta, kasneje pa zaključila s drugo stopnjo. Čez leta se je začela ukvarjati tudi z drugimi plesnimi zvrstmi, z hip hopom vztraja že 10 let. Svoje znanje je kar nekaj skupinam predajala v plesni šoli Plesne Sanje. Otroci na njenih plesnih uricah uživajo in veseli se vsakega, ki si se jim bo na novo pridužil.

LARA MALOBABIČ

LARA MALOBABIĆ – predšolčki in šolarji

Lara se je s plesom začela ukvarjati že pri 5 letih in ga takoj tudi vzljubila. Opravila je začetniški tečaj iz standardnih in latino-ameriških plesov, vendar je hitro zatem našla svojo pravo ljubezen v plesu – HIP HOP. Svoje hip hop veščine je najprej krepila v plesni šoli Urška, za tem pa se je pridružila plesni šoli Plesne Sanje, kjer se je začela izobraževati tudi v jazz baletu in sodobni tehniki. Tukaj je pridobila tudi veliko veselje in strast do ustvarjanja plesnih predstav, se naučila o pravih odnosih v plesni skupini in začela tudi s svojo učiteljsko zgodbo. Otrokom, ki jih poučuje želi poleg osnov plesnega gibanja predati predvsem sprostitev, uživanje, dobro počutje, igro in ljubezen do plesa.